baseone canni gel-unghii gel instantnails kit-unghii kitunghii lila-rossa magazinunghii manichiura modele-unghii-2022 modele-unghii-cu-gel-2022 modele-unghii-vara-2022 modele-unghii nails-art nails oja-semipermanenta oja ojasemipermanenta shop shopunghii tipsuri unghii-2022 unghii-apex unghii-bucuresti unghii-cu-gel-2022 unghii-cu-gel-modele-noi unghii-cu-gel unghii-cu-polygel unghii-de-vara unghii-false unghii-french-2022 unghii-frumoase unghii-modele unghii-oja-semipermanenta unghii-roz unghii-tehnice unghii unghiigel venalisa modele-unghii-2023
baseone canni gel unghii gel instantnails kit-unghii kitunghii kit unghii lila rossa lilarossa magazinunghii manichiura modele unghii 2022 modele unghii cu gel 2022 modele unghii vara 2022 modele unghii nails art nails oja semipermanenta oja ojasemipermanenta shop shopunghii tipsuri unghii 2022 unghii apex unghii bucuresti unghii cu gel 2022 unghii cu gel modele noi unghii cu gel unghii cu polygel unghii de vara unghii false unghii french 2022 unghii-frumoase unghii-modele unghii oja semipermanenta unghii roz unghii tehnice unghii unghiigel venalisa unghii 2023 modele unghii 2023

Despre noi

LaLaNails isi propune sa aiba grijă de tine si te ajuta sa-ti realizezi look-ul perfect pentru orice ocazie. Venim asadar in intampinarea nevoilor tale cu o gama larga de produse de calitate. Descopera si tu un nou mod de a fi mai creativa , mai rafinata si mai frumoasa la un pret accesibil. Creaza-ti propria poveste folosind produsele Lalanails pentru o manichiura perfecta sau de ce nu o coafura iesita din comun.

Firma Lala Nails SRL (www.LaLaNails.ro) s-a născut din pasiunea pentru frumusețe și îngrijire. Obișnuiți să cautam soluții estetice și design-uri inovatoare pentru ingrijirea personala ne-am dorit să aducem pe piața din România produse de calitate la cele mai bune prețuri.
Fiecare produs este testat individual de către echipa noastră înainte de a fi pus la vânzare pentru a vă oferi produse de cea mai bună calitate. Impachetarea și expedierea sunt efectuate în termen de 24-72 de ore pentru a putea beneficia de produsele comandate în cel mai scurt timp posibil.

Fii si tu parte din basmul LalaNails oferindu-ti privilegiul de a te simti speciala si frumoasa precum o printesa din basmele copilariei tale!!