Despre noi

LaLaNails isi propune sa aiba grijă de tine si te ajuta sa-ti realizezi look-ul perfect pentru orice ocazie. Venim asadar in intampinarea nevoilor tale cu o gama larga de produse de calitate. Descopera si tu un nou mod de a fi mai creativa , mai rafinata si mai frumoasa la un pret accesibil. Creaza-ti propria poveste folosind produsele Lalanails pentru o manichiura perfecta sau de ce nu o coafura iesita din comun.

Firma Lala Nails SRL (www.LaLaNails.ro) s-a născut din pasiunea pentru frumusețe și îngrijire. Obișnuiți să cautam soluții estetice și design-uri inovatoare pentru ingrijirea personala ne-am dorit să aducem pe piața din România produse de calitate la cele mai bune prețuri.
Fiecare produs este testat individual de către echipa noastră înainte de a fi pus la vânzare pentru a vă oferi produse de cea mai bună calitate. Impachetarea și expedierea sunt efectuate în termen de 24-72 de ore pentru a putea beneficia de produsele comandate în cel mai scurt timp posibil.

Fii si tu parte din basmul LalaNails oferindu-ti privilegiul de a te simti speciala si frumoasa precum o printesa din basmele copilariei tale!!