baseone canni gel-unghii gel instantnails kit-unghii kitunghii lila-rossa magazinunghii manichiura modele-unghii-2022 modele-unghii-cu-gel-2022 modele-unghii-vara-2022 modele-unghii nails-art nails oja-semipermanenta oja ojasemipermanenta shop shopunghii tipsuri unghii-2022 unghii-apex unghii-bucuresti unghii-cu-gel-2022 unghii-cu-gel-modele-noi unghii-cu-gel unghii-cu-polygel unghii-de-vara unghii-false unghii-french-2022 unghii-frumoase unghii-modele unghii-oja-semipermanenta unghii-roz unghii-tehnice unghii unghiigel venalisa modele-unghii-2023
baseone canni gel unghii gel instantnails kit-unghii kitunghii kit unghii lila rossa lilarossa magazinunghii manichiura modele unghii 2022 modele unghii cu gel 2022 modele unghii vara 2022 modele unghii nails art nails oja semipermanenta oja ojasemipermanenta shop shopunghii tipsuri unghii 2022 unghii apex unghii bucuresti unghii cu gel 2022 unghii cu gel modele noi unghii cu gel unghii cu polygel unghii de vara unghii false unghii french 2022 unghii-frumoase unghii-modele unghii oja semipermanenta unghii roz unghii tehnice unghii unghiigel venalisa unghii 2023 modele unghii 2023
-45%

Cantar electronic cu afisaj LCD, Capacitate 30 kg


110,99 lei 200,00 lei

Cantar electronic cu afisaj LCD, Capacitate 30 kg

Cantarul  are 7 moduri de memorie, dispozitivul este ideal pentru calcularea pretului in functie de pretul unitar. Datorita bateriei incorporate este excelent pentru lucrul pe teren.

Cantarul dispune de un afisaj LCD mare si lizibil, atat pe partea din fata, cat si pe cea din spate care este foarte bine vizibil atat in ​​conditii de iluminare bune, cat si in conditii de iluminare slaba. Are o iluminare de fundal care poate fi pornita sau oprita dupa cum doriti.

Datorita tastelor mari, clare si intuitive pentru a operare calcule, cantarul devine simplu si usor de utilizat. In spate, cantarul are si 3 afisaje. Aceste caracteristici il fac un instrument indispensabil in fiecare magazin.

In plus, cantarul are o tava profilata special in forma de bol, care impiedica caderea produsului. Tava este fabricata din plastic foarte puternic si rezistent.

Dispozitivul are, de asemenea, acces usor la o priza de alimentare si are o ajustare neteda a nivelului de greutate cu ajutorul celor 4 picioare.

Setul contine:
-Cantar NS-112PL, masa maxima 30 kg.
-Cablu de alimentare.
-Ambalaje originale

Specificatii:
-Fabricat din materiale de inalta calitate.
-Cantarire: pana la 30 kg.
-Precizie: 2g.
-Dimensiuni tava: 31,5cm x 25,5cm.
-Iluminarea afisaj LCD.
-Alimentare: reteaua electrica de 230V sau acumulator de 6V (inclus).
-Tastatura impermeabila.
-Semnal sonor tastatura: DA.
-Functia TARA.
-Functia ZERO.
-Functia de calculare a preturilor: DA.
-Indicator stare baterie: DA.
-Intrarea automata in modul de asteptare.
-7 taste pentru memorarea preturilor cele mai frecvent alese.
-Culoare: alb.
-Greutate proprie: 2,5 kg.
-Temperatura de lucru: -10 pana la 40 ° C.
-Dimensiuni cantar: 34,5 cm x 28,5 cm x 13 cm.

 

**Fotografiile de prezentare au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele de baza. Pot exista diferente de nuante si marimi intre fotografie si produsul real . Toate produsele sunt valabile in limita stocului disponibil.

SKU: man-061 Categorie:

0.0 de review-uri
0
0
0
0
0

Fii primul care scrie un review “Cantar electronic cu afisaj LCD, Capacitate 30 kg”

Nu exista review-uri.