baseone canni gel-unghii gel instantnails kit-unghii kitunghii lila-rossa magazinunghii manichiura modele-unghii-2022 modele-unghii-cu-gel-2022 modele-unghii-vara-2022 modele-unghii nails-art nails oja-semipermanenta oja ojasemipermanenta shop shopunghii tipsuri unghii-2022 unghii-apex unghii-bucuresti unghii-cu-gel-2022 unghii-cu-gel-modele-noi unghii-cu-gel unghii-cu-polygel unghii-de-vara unghii-false unghii-french-2022 unghii-frumoase unghii-modele unghii-oja-semipermanenta unghii-roz unghii-tehnice unghii unghiigel venalisa modele-unghii-2023
baseone canni gel unghii gel instantnails kit-unghii kitunghii kit unghii lila rossa lilarossa magazinunghii manichiura modele unghii 2022 modele unghii cu gel 2022 modele unghii vara 2022 modele unghii nails art nails oja semipermanenta oja ojasemipermanenta shop shopunghii tipsuri unghii 2022 unghii apex unghii bucuresti unghii cu gel 2022 unghii cu gel modele noi unghii cu gel unghii cu polygel unghii de vara unghii false unghii french 2022 unghii-frumoase unghii-modele unghii oja semipermanenta unghii roz unghii tehnice unghii unghiigel venalisa unghii 2023 modele unghii 2023
-21%

Mana pentru practica

(O recenzie client)

129,99 lei 165,00 lei

Mana pentru exersare in domeniul manichiurii este un accesorii foarte practic, care garantat ne va ajuta sa dobandim experienta dorita.

Aceasta mana poate fi folosita in orice tehnica dorim, ca si cand am avea o clienta in fata noastra. Fiind vorba despre o mana mecanica, ea este extrem de mobila in orice parte, putem sa manipulam inclusiv degetele de la mana, chiar fiecare falanga a degetelor, fiind dotata cu racorduri flexibile. 
Un alt plus al acestei maini este suportul de fixare cu care este dotata mana sau menghina de prindere. Cu ajutorul acestei menghine putem fixa foarte bine mana de masa, astfel putand sa ne desfasuram dupa preferinte. 
Mana de practica se poate folosi pentru exersarea constructiilor de unghii false, pe sablon, pe tips, practic o putem folosi cum dorim. 
REZERVA TIPSURI – 100 BUC 
Lungimea racordului mobil cu suportul de prindere – 54 cm 
Lungime totala – 76 cm

SKU: LNN9988 Categorie:

Bazat pe 1 review-uri

5.0 de review-uri
1
0
0
0
0

Add a review

  1. vlad_mom (proprietar verificat)

    Utila pentru exersat acril, gel, oja semipermanenta, pila electrica. Prinderea este stabila pe diferite grosimi de blat. Unghiile sunt 2 marimi-una pentru degetul mare si una pentru celelalte 4 degete. Trebuie ajustate, subtiate in zona cuticulara (bordura ridicata trebuie indepartata) si putin in laterale. Capetele degetelor sunt din silicon, permit o presare mai puternica a unghiilor asa incat sa se creeze un aspect mai natural. Fiind din silicon se curata foarte usor de eventuale urme de gel sau acril intarit si este rezistent la atingere cu pila manuala si electrica. Dupa ajustare nu mai arata deloc ca in poza de prezentare, ci mult mai aproape de unghii reale. Unghiile raman la pozitie pe tot parcursul procedurilor de pregatire, constructie, decorare, finisare. Se indeparteaza prin culisarea capatului de silicon. Sunt foarte multumita de achizitie. Imi doresc sa aduceti si unghii de rezerva.

    vlad_mom