Termeni si conditii

This Agreement was last modified on 18 February 2016.

In cele ce urmeaza va punem la dispozitie Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru.

LaLaNails îsi rezervă dreptul de a-și selecta clienții.
LalalaNails isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile .
Prezentul articol reprezinta un contract de colaborare propus de Lala Nails SRL care trebuie sa fie acceptat inainte de crearea unui cont sau comandarea oricarui produs de pe site-ul www.lalanails.ro. Orice comanda confirmata de client, prin bifarea casutei – Sunt de acord cu Termeni și Condițiile si prin apasarea butonului “Finalizati Comanda” sau “Confirm Comanda” reprezinta o acceptare din partea clientului a termenilor si conditiilor Lala Nails SRL in conditiile stipulate de art 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Astfel ca bifarea butonului “Confirm Comanda” reprezinta o semnatura electronica, cf. art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014 , avand aceeasi valoare cu o semnatura .
Prezentul Contract de vanzare este aplicabil tuturor comenziilor realizate prin intermediul www.lalanails.ro. Clientul se obliga sa ia la cunostinta aceste conditii inainte de a realiza o comanda. Toate comenziile implica acceptarea tuturor acestor conditii generale de vanzare de catre client.
1. Date personale
Utilizatorii site-ului www.lalanails.ro sunt obligati sa furnizeze datele necesare si corecte, precum si de a le actualiza atunci cand acestea sunt schimbate. In cazul in care utilizatorul furnizeaza informatii false sau nu sunt reflectate modificarile mentionate mai sus, LalaNails are dreptul de a opri procesarea si livrarea comenzii, fara nicio instiintare prealabila.
Odata cu completarea formularului de inregistrare precum si cu cel de comanda , clientul este de acord online cu Termenii si Conditiile site-ului precum si cu respectarea prevederilor acestora. Numai acceptarea acestora va permite plasarea comenzii.
Inregistrarea pe site-ul www.lalanails.ro este gratuita. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este permisa doar utilizatorilor inregistrati, care sunt de acord cu prezentele termeni și condiții.
Accesul la contul dvs este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. LalaNails.ro nu va va solicita niciodata parola conturilor dvs in mesaje de tip e-mail sau telefon. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola altor persoane.
Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. sau compania dvs. catre LalaNails.ro va fi folosita doar in concordanta cu prezentii termeni, daca doriti sa cumparati produsele oferite de noi. Sunteti singurul responsabil cu privire la prezentarea informatiilor intr-un mod corect si complet, ca si cu pastrerea acuratetii informatiilor transmise catre Lalanails.ro
2. Informatii referitoare la pret
Pretul pentru vanzarea online a produselor de pe site sunt exprimate in lei si sunt in vigoare in momentul plasarii comenzii de catre cumparator. Pretul de vanzare al produselor poate fi modificat in orice moment, insa in niciun caz pretul nu poate fi modificat ulterior plasarii comenzii.
Toate preturile sunt exprimate in lei, cu TVA inclus. Preturile sunt per produs si nu includ costurile de transport. Costurile de transport le gasiti la sectiunea informatii livrare.
Pretul produselor comandate si taxa de livrare pot fi platite prin ramburs ,transfer bancar sau plata online.
3. Informatii referitoare la produse
Pentru orice intrebare referitoare la produse si utilizarea lor, orice intrebare suplimentara sau solicitare de consiliere, cumparatorul poate contacta echipa LalaNails la numarul de telefon +40 744 770 870. Pozele de pe site sunt cu titlu de prezentare. Imaginiile pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachet. De asemenea va informam ca pot exista diferente de nuante si marimi intre fotografie si realitate. Unele specificatii ale produselor pot fi modificate de catre distribuitor fara preaviz.
Ofertele prezentate pe site sunt valabile atat timp cat raman afisate, in limita stocurilor disponibile!
4. Livrare
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa indicata pentru livrare in timpul stabilit sau nu sunt indeplinite conditiile pentru receptionarea produselor comandate , magazinul online LalaNails.ro este scutit de obligatia de a livra comenziile. Utilizatorul poate confirma disponibilitatea de a receptiona bunurile comandate si dupa expirarea perioadei de livrare mentionate de curier , insa daca produsele ajung din nou in depozitul Lalanails, clientul va trebui sa suporte toate cheltuielile legate de livrare. In acest caz , timpul de livrare incepe de la reconfirmarea de catre client a comenzii.
Timpul de livrare pe teritoriul Romaniei a produselor cumparate este de aproximativ 1-3 zile lucratoare de la inregistrarea comenziilor.
In caz de eroare la mentionarea adresei de mesagerie electronica sau a numarului de telefon Lalanails nu va putea fi trasa la raspundere pentru neefectuarea comenzii.
5. Modalitati de plata
• Plata ramburs atunci cand livrarea produselor este facuta de catre curieri plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea .
• Plata prin Ordin de plata care se face doar in baza facturii proforme emise de Lala Nails SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii.
Livrarea coletului facandu-se in acest caz numai dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
Nume firma: Lala Nails SRL
IBAN: RO95BTRLRONCRT0CJ6263601
Cod unic inregistrare: 47282404
• Online cu card bancar prin Mobil Pay .
Daca ai ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau, in pagina securizata a procesatorului de plati.
6.Comenzi cu valoarea mai mica de 50RON
Comenzile a caror valoare nu depaseste 50RON se expediaza doar daca se achita cu cardul! Acestea nu se pot trimite in sistem ramburs!
7. Informatii referitoare la produse lipsa sau deteriorate
In cazul in care cumparatorul a constat ca exista produse deteriorate sau absenta unor produse, acesta are obligatia de a contacta Lalanails , la numarul de telefon +40 744 770 870 sau prin e-mail contact@lalanails.ro . Aceasta informare trebuie sa aiba loc in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 2 zile lucratoare de la data livrarii. LalaNails va oferi un raspuns privind reclamatiile inregistrate in termen de maximum 15 zile lucratoare.
8. Returul si anularea comenziilor
Anularea comenzii se va face prin e-mail la adresa:contact@lalanails.ro in maxim 24 h de la plasarea comenzii.
Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 zile calendaristice de la data la care intra in posesia fizica a produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de returnare a produselor, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia. Acesta trebuie sa instiinteze firma Lala Nails SRL printr-un e-mail la adresa contact@lalanails.ro sau la nr de telefon +40 744 770 870 si sa completeze formularul de retur.
Produsele care au fost desigilate dupa livrare, nu mai pot fi returnate deoarce prezinta imposibilitatea de a putea fi repuse la vanzare. Este astfel obligatorie utilizarea ambalajului original pentru returnarea produsului respectiv.
Dupa completarea formularului de retur acesta il va trimite impreuna cu factura si produsele ce doreste a le returna la adresa mentionata .
Cumparatorul va putea obtine rambursarea contravalorii produselor returnate in termen de 14 zile lucratoare de la data in care LalaNails primeste inapoi produsele.
Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor , cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de cumparator.
9.Garantia
Garantia produselor este valabila in conditia in care sunt respectate normele de transport, de manipulare si de stocare a acestora. In cazul in care clientul a modificat in vreun fel proprietatiile produsului nu se va mai putea referi la garantie.
In ceea ce priveste garantia vanzatorul este obligat sa livreze consumatorului produse care sunt in conformitate cu descrieriile afisate pe site.
Pentru orice cerere legata de garantiile legale, cumparatorul trebuie sa contacteze LalaNails prin numarul de telefon +40 744 770 870 sau prin e-mail contact@lalanails.ro.
Garantia face referire la repararea sau inlocuirea produselor si nu la rambursarea banilor pe produs. Numai in cazul in care produsul nu va mai putea fi gasit in stoc se vor returna banii.
Cheltuielile de transport pentru garantie vor fi suportate de expeditor(cumparator). Lalanails nu va primi coletele al coror transport nu a fost achitat de cumparator.
10. Dreptul de returnare a produselor
In conformitate cu legislatia romana, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Lala Nails SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Returnarea produselor trebuie sa se faca impreuna cu toate accesoriile, consumatorul suportand cheltuielile de expeditie conform legislatiei romanesti. În conformitate cu legea română consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora.
11. Anularea comenzii
Orice comandă poate fi anulată înainte de primirea mail-ului in care sunteti informat ca am predat coletul catre curier.  Pentru anulare ne puteti contacta :
Telefon: +40 744 770 870
WhatsApp: +40 744 770 870
E-mail: contact@lalanails.ro
12. Corectarea erorilor din comanda
Orice erori survenite la comanda facuta de client pot fi corectate până la finalizarea comenzii,cand se primeste confirmarea pe email cu mesajul COMANDA FINALIZATA la :
Telefon: +40 744 770 870
WhatsApp: +40 744 770 870
E-mail: contact@lalanails.ro
13. Schimbari ale site-ului
Lalanails.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului site-ului .
14. Reclamatii
Reclamatiile privind lipsa unor produse sau o livrare necorespunzatoare comenzii trebuie sa survina in max. 48 de ore de la primirea marfii, in caz contrar firma Lala Nails SRL este absolvita de orice raspundere. Produsele sigilate sunt excluse de la returnare sau schimb odata ce au fost desfacute. Solicitarea de daune datorita intarzierii livrarii este exclusa, atat timp cat intarzierea nu este cauzata de Lala Nails SRL. Firma Lala Nails SRL nu va prelua pachetele returnate fara transportul platit de expeditor.
Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati.
15. Cursurile Online

Cursurile online și toate materialele conținute în ele sunt furnizate cu următoarele termeni și condiții care interzic distribuirea și redistribuirea acestuia:

Utilizare Personală: Cumpărătorul original al cursurilor online are dreptul de a le folosi exclusiv în scopuri personale și de învățare. Nu este permisă, în nicio circumstanță, distribuirea sau redistribuirea conținutului sau accesul la acestea către alte persoane.

Drepturi de Autor: Toate drepturile de autor, mărcile comerciale și drepturile de proprietate intelectuală asociate cu aceste cursuri online și cu toate materialele aferente sunt în întregime ale autorilor acestor cursuri. Orice distribuire sau redistribuire neautorizată constituie o încălcare a acestor drepturi de proprietate intelectuală și poate avea consecințe legale.

Monitorizare și Aplicare a Drepturilor: Ne rezervăm dreptul de a monitoriza și a aplica aceste termeni și condiții. În cazul încălcării acestor termeni, ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale adecvate.

Înțelegere și Consimțământ: Prin achizitia, accesarea sau folosirea cursurilor online, sunteți de acord cu termenii și condițiile menționate aici. Orice utilizare sau acces neautorizat vor fi considerate o încălcare a acestor termeni.