-6%
, , , ,

Creamy Builder Gel nr 15, Lala Nails, 15 ml

Disponiblitate:

Stoc epuizat


Imbratiseaza inovatia, exploreaza creativitatea, atinge perfectiunea cu Lala Nails, Creamy Builder Gel. Formula revolutionara, cremoasa, auto-nivelanta, rezistenta si flexibila a fost conceputa exclusiv pentru tehnicienii de unghii. Astfel, este un gel de constructie cu proprietati excelente de modelare, ce optimizeaza la maxim procesul de constructie al unghiilor.

Gelul de constructie Creamy Builder Gel Lala Nails, prezinta o adaptabilitate si aderenta excelenta de lucru, ce il face usor de folosit in diverse tehnici de constructie a unghiei – cu sablon, cu tipsuri  Smart forms, direct pe unghiile naturale, fibra de sticla, etc. In acelasi timp, este un gel cu o flexibilitate excelenta, usor de finisat, indiferent de forma unghiei – patrata, ovala, stiletto, migdala, etc.

Vascozitatea este potrivita pentru o aplicare simpla cu rezultate exceptionale. Perfect pentru tehnica fara pilire si nu numai.  Acum este simplu sa realizezi manichiuri delicate cu unghii lungi, subtiri si rezistente.

Armonia dintre ingrediente ofera gelului o stabilitate crescuta. Acesta nu isi modifica culoarea in timp, nu se rupe, nu se fisureaza.

Se usuca in lampa UV/Led 2 min.

33,00 lei 35,00 lei

Stoc epuizat

Creamy Builder este un adevărat secret al manichiurii perfecte! Creat pentru a oferi flexibilitate și control maxim asupra designului tău, acest gel cremos nu numai că îți îndeplinește dorințele de creativitate, dar se pilește ușor, oferindu-ți posibilitatea de a modela unghiile cu precizie.

  Caracteristici Remarcabile:

  • Autonivelant: Perfect pentru tehnica fara pilire .
  • Versatilitate inegalabilă: Potrivit pentru orice stil de manichiură, de la cele mai simple la cele mai complexe designuri. Creează unghii elegante sau adaugă accente dramatice .

Gelul Creamy  adaugă flexibilitate și durabilitate manichiurii tale, făcându-l alegerea perfectă pentru unghii impecabile și sofisticate.

0.0 de review-uri
0
0
0
0
0

Fii primul care scrie un review “Creamy Builder Gel nr 15, Lala Nails, 15 ml”

Nu exista review-uri.